Tuesday, 18 September 2012

first come,first serve....

ok mula-mula duduk, eh bukan2...petik suis  ,lepas tue baru duduk....kemudian taip ckit kemudian sebarkan...mudahkan....semudah makan kacang (kacang cap tangan ,kacang len x bleh tau...huhu)....share ngan diorang pasal nie...  http://DuitSenyap.com....cari duit cara mudah....nie untuk yg nak cari duit tau bukan cari 'mambang'...hehe...dh nme nye duit 'duit senyap'...cari duit lh ....

Thursday, 13 September 2012

Duhai mata!!!!

semalam trase diri ini insaf...bkak fb ade yg ltk pic yg menakutkan..sampai x bleh tido terbayang  'bende' yg di post...lepas tue balik dari kmpg singgah klinik trserempak wanita muda yg tak terdaya nk jalan...ingatkan bru lepas bersalin...tp makin dekat bila tengok muka perempuan muda penuh ngan kudis sampai ke leher...terasa simpati yg amat sangat....rse ingin menghampiri....dari sinar mata n cara jalan die menanggung sakit yg amat sangat...dari raut wajah aku dpt rse perempuan muda nie punye wajah yg cantik...berharap sgt die cepat sembuh...dan diberikan kekuatan untuk hadapi kehidupan...http://DuitSenyap.com..

Sunday, 9 September 2012

tentang duit...

info tentang duit (bukan 'tentang bulan' ye..hehe)...semua org nk duit...semua org nk duit cara cepat n senang...tp xde benda yg kita nk tanpa usaha....kena usaha untuk dapatkn...mcm tue gak untuk dapat duit kita kena usaha untuk dapat duit...cara senang atau susah...klu cara senang tengok kt cni.... http://DuitSenyap.com......bukan cara senang yg memudaratkan tp membawa kebaikan....klu cara susah yg di ingini terpulang....bukan 'along' tp mahu tolong je....

Friday, 7 September 2012

Alang-alang menyeluk pekasam,biar sampai ke pangkal lengan..

"ALANG-ALANG MENYELUK PEKASAM, BIAR SAMPAI KEPANGKAL LENGAN!!".....alang-alang dh tgk blog nie bcelh smue post ye...n klik nie  http://DuitSenyap.com ....sape-sape yg tgh kusut tue xtau cara nk cari duit bleh layari laman web yg tertera....bce sampai habis n terpulang kepada anda smue...ape yg kte lakukan ari nie bleh menjamin ape yg akan terjadi selepas ini dan seterusnya....

Tuesday, 4 September 2012

blog dari sugar glider...

dlu sblm ade blog,twitter,fb,tagged...ape lg ek...bnyk lg lh...org2 dlu pkai surat tuk sampaikan msg kt org len...ha yg macam iklan kt tv tue yg 'tupai bg surat tue' (comel je tupai tue,tp skang klu tupai yg bg surat rse nye 'sugar glider' super duper comel' )skang sye nk bg surat dlm bntk blog nk share kt fb n twitter...blog cari duit....layari laman web ini....http://DuitSenyap.com

Monday, 3 September 2012

hutang ku keliling pinggang...adoi ai!!!!!!

Sebelum ini, saya juga seperti anda. Hutang keliling
>>>> pinggang, kad kredit bayar minima setiap bulan, malah
>>>> paling teruk nama kena blacklist sebab kawan tak bayar
>>>> ansuran kereta. Hidup saya memang tersepit!

>>>> Tetapi saya t
eruskan pencarian sehinggalah saya
>>>> menjumpai rahsia kekayaan yang orang kaya tidak
>>>> mahu anda tahu walau sedikit pun.Klik link dibawah sekarang dan jangan terkejut dengan
>>>> apa yang akan anda saksikan nanti:

>>>>
>>>> --> http://duitsenyap.com/rahsia

Sunday, 2 September 2012

duit senyap...

 RM453,753 Dalam 7 Bulan?
>>>    Sistem Buat Duit Dari Rumah.
>>>    Tanpa Perlu Pengalaman Langsung!...http://DuitSenyap.com