Tuesday, 18 September 2012

first come,first serve....

ok mula-mula duduk, eh bukan2...petik suis  ,lepas tue baru duduk....kemudian taip ckit kemudian sebarkan...mudahkan....semudah makan kacang (kacang cap tangan ,kacang len x bleh tau...huhu)....share ngan diorang pasal nie...  http://DuitSenyap.com....cari duit cara mudah....nie untuk yg nak cari duit tau bukan cari 'mambang'...hehe...dh nme nye duit 'duit senyap'...cari duit lh ....

Thursday, 13 September 2012

Duhai mata!!!!

semalam trase diri ini insaf...bkak fb ade yg ltk pic yg menakutkan..sampai x bleh tido terbayang  'bende' yg di post...lepas tue balik dari kmpg singgah klinik trserempak wanita muda yg tak terdaya nk jalan...ingatkan bru lepas bersalin...tp makin dekat bila tengok muka perempuan muda penuh ngan kudis sampai ke leher...terasa simpati yg amat sangat....rse ingin menghampiri....dari sinar mata n cara jalan die menanggung sakit yg amat sangat...dari raut wajah aku dpt rse perempuan muda nie punye wajah yg cantik...berharap sgt die cepat sembuh...dan diberikan kekuatan untuk hadapi kehidupan...http://DuitSenyap.com..

Sunday, 9 September 2012

tentang duit...

info tentang duit (bukan 'tentang bulan' ye..hehe)...semua org nk duit...semua org nk duit cara cepat n senang...tp xde benda yg kita nk tanpa usaha....kena usaha untuk dapatkn...mcm tue gak untuk dapat duit kita kena usaha untuk dapat duit...cara senang atau susah...klu cara senang tengok kt cni.... http://DuitSenyap.com......bukan cara senang yg memudaratkan tp membawa kebaikan....klu cara susah yg di ingini terpulang....bukan 'along' tp mahu tolong je....

Friday, 7 September 2012

Alang-alang menyeluk pekasam,biar sampai ke pangkal lengan..

"ALANG-ALANG MENYELUK PEKASAM, BIAR SAMPAI KEPANGKAL LENGAN!!".....alang-alang dh tgk blog nie bcelh smue post ye...n klik nie  http://DuitSenyap.com ....sape-sape yg tgh kusut tue xtau cara nk cari duit bleh layari laman web yg tertera....bce sampai habis n terpulang kepada anda smue...ape yg kte lakukan ari nie bleh menjamin ape yg akan terjadi selepas ini dan seterusnya....

Tuesday, 4 September 2012

blog dari sugar glider...

dlu sblm ade blog,twitter,fb,tagged...ape lg ek...bnyk lg lh...org2 dlu pkai surat tuk sampaikan msg kt org len...ha yg macam iklan kt tv tue yg 'tupai bg surat tue' (comel je tupai tue,tp skang klu tupai yg bg surat rse nye 'sugar glider' super duper comel' )skang sye nk bg surat dlm bntk blog nk share kt fb n twitter...blog cari duit....layari laman web ini....http://DuitSenyap.com

Monday, 3 September 2012

hutang ku keliling pinggang...adoi ai!!!!!!

Sebelum ini, saya juga seperti anda. Hutang keliling
>>>> pinggang, kad kredit bayar minima setiap bulan, malah
>>>> paling teruk nama kena blacklist sebab kawan tak bayar
>>>> ansuran kereta. Hidup saya memang tersepit!

>>>> Tetapi saya t
eruskan pencarian sehinggalah saya
>>>> menjumpai rahsia kekayaan yang orang kaya tidak
>>>> mahu anda tahu walau sedikit pun.Klik link dibawah sekarang dan jangan terkejut dengan
>>>> apa yang akan anda saksikan nanti:

>>>>
>>>> --> http://duitsenyap.com/rahsia

Sunday, 2 September 2012

duit senyap...

 RM453,753 Dalam 7 Bulan?
>>>    Sistem Buat Duit Dari Rumah.
>>>    Tanpa Perlu Pengalaman Langsung!...http://DuitSenyap.com

Saturday, 1 September 2012

'sesuatu' yg di hajati...

smue org ade masalah...nk dapat kn 'sesuatu' perlu ade 'sesuatu' yg dapat buat benda yg diingini/ dihajati dapat diperolehi...zaman serba urban nie smue nk urban...jd sesiapa yg nk 'sesuatu' tue wajib layari laman web nie....http://DuitSenyap.com

Friday, 31 August 2012

duit...ari2 duit...

psst....nk ckp skit nie...nk x?...cpt lh nk x....sure korang nak...ha ape lg klik lh sebelah nie...http://duitsenyap.com/...hikhikhik

pncari wang di luar sana...mari kemari....

nk duit cara senang?....nk lepak2 tp dapat duit ari2..?...nk bli barang2 yg bsa nilai nya secara cash..?....sye tau rmai yg ske duit...so layari laman web nie...http://DuitSenyap.com...insyaallah masyuk tiap2 ari..

Thursday, 30 August 2012

org malas yg kaya raya...duit ribu riban

cara org malas dapat duit...die buat bis internet yg bleh masyuk duit hari2 ngan hanya duk dpn pc....so nk tau lebih lanjut n nk cbe cabar diri buat bisnes try buka laman web nie... http://DuitSenyap.com....bisnes nie jugak tuk org yg malas keluar...ske duk rumah tp tiap2 hari dapat duit...hehe...bukak jgn x bukak...

wow...jeles giler..!!!!!!

Hisham (RM105,850 +)..cikgu!
>>    Akmar (RM39,000 +)..surirumah!
>>    Syed (RM18,000+).. pensyarah!
>>    Ramzi (RM5000+)..JKR!
>>    Kamil  (RM5800+)..pencen!
>>    Purnama (RM8000+)..surirumah!
>>    Zahid (RM8000+).. pensyarah!
>>    Adizakry (RM4000+)..budak pejabat!
>>    Fazlisyam (RM8000+)..pelajar!
>>    Shamsul (RM4000+)..koje gomen!
>>    Faiz (RM10,000+).. student kat Ireland!
>>    Syahmi (RM4000+)..budak cyber!
>>    Syahrul (RM4000+)..budak kilang!
>>    Safian (RM2000+)..usahawan!
>>    Masrule (RM21,500+)..programmer!
>>    Nazrim (RM15000+)..cikgu!
>>
>> Anda boleh lihat keajaiban sistem PERCUMA disini:
>>
>>
>> --> http://DuitSenyap.com

Wednesday, 29 August 2012

Zain budak kilang yg hebat....

 Zain, Budak Kilang buat RM48,500 Part-Time!

>> Dgn bisnes internet zain buat duit sampai dapat bnyk mcm kt atas tue...bayangkan...wow...bru part time tue...klu full time...korang pk lh bnyk ner die dapat...

>> die kte die jmpe formula luar biasa yg sgt hebat...dari kawan die nizam..nizam nie bg die teknik buat duit...

>> Mohd Nizam nie dedahkan beberapa teknik
>> dan strategi kekayaan yang belum pernah didedahkan, antaranya:

>> [X] Bagaimana beliau menjana RM35,956.40 dalam 30 hari!

>> [X] Rahsia beliau membina 65,000 list prospek dalam
>>     masa singkat!

>> [X] Bagaimana beliau menukarkan RM100 kepada RM500
>>     dengan teknik rahsia Ini!

>> [X] Strategi yang beliau gunakan untuk menjana
>>     RM435,200 dalam masa 7 bulan!

>> [X] Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
>>     RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

>> Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
>> dengan melawat ke sini:


>> --> http://DuitSenyap.com

income rm5000 ke ats jd milik anda....jika ?

Apa yang ingin anda lakukan jika anda mempunyai
duit lebih sebanyak RM5,000 diakaun bank setiap bulan?

- Anda hendak pergi bercuti?
- Anda hendak beli TV Plasma 42"?
- Anda hendak hias ruang tamu anda?
- Anda hendak beli kereta baru?
- Anda hendak buat simpanan masa depan?

Cuba anda fikirkan jika ianya benar-benar terjadi
kepada diri anda...

Saya bertanya demikian, kerana pada bulan lepas,
saya tidak menjana RM1000 atau RM5000...

Tetapi, sila klik link dibawah ini: http://DuitSenyap.com                                                                                                                                  

Tuesday, 28 August 2012

rahsia seorg housewife....opss!!!

Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
>     RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!....Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
> dengan melawat ke sini:.. http://DuitSenyap.com

mengira bintang...

hidup mcm roda...lama kt ats,sampai lpe diri lps tue jatuh tduduk...lps tue naik slow2 / makin tduduk siap tbongkang lg....penat n bosan....lama2 pndg ke atas duk kira brape bnyk bintang kt langit smbl ingat dlu blaja mcm2 nama bintang yg ade...klu rse nk bintang yg makin cerah...bukak laman web nie .. http://DuitSenyap.com

rezeki halal

 Memperkenalkan cara mencari pendapatan lebih dan berganda dengan cara perniagaan internet yang halal disisi syarak. Mengikut pendapat ulamak terdapat 5 syarat yang menjadikan perniagaan melalui internet itu harus disisi syarak. Ianya adalah:
Pertama, dalam syarat jual beli mesti ada penjual, pembeli, lafaz kontrak atau akad, ‘sighah’ (isi kontrak) dan aset (benda yang hendak dijual). Kelima-lima syarat-syarat ini mesti dipatuhi terlebih dahulu.
Keduanya, penjual mestilah memiliki barang tersebut ataupun mampu untuk mewujudkan barang tersebut yang hendak di jual.
Ketiganya penjual juga mestilah orang yang telah baligh ( tidak semestinya Islam), cukup umur, barang-barang yang hendak dijual mestilah barang-barang yang halal yang bukan bersifat lucah, arak, atau perjudian.
Keempat ialah akad, iaitu akad boleh dibuat melalui internet dengan menggunakan borang pesanan yang jelas menyebut perincian barangan bagi mengelakkan ‘jahalah’ dan ‘gharar’; Cuma ‘tick’ pada item yang ingin dibeli dan hantar, itu sudah dikira akad dan diterima dalam syariah.
Kelima ialah sighah iaitu setiap maklumat yang terkandung dalam isi kontrak telah lengkap dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan.
        Melalui program perniagaan yang diperkenalkan oleh sahabat saya, jelas ianya memenuhi kelima-lima syarat diatas. Oleh itu janganlah ragu-ragu lagi, sertailah pelan perniagaan yang boleh membawa keuntungan berganda jika diusahakan dengan cara yang betul. Bimbingan dan tunjuk ajar yang berterusan juga akan diberi sehinggalah anda berjaya, dengan syarat anda rajin berusaha. Cuma klik laman web di bawah untuk bimbingan lanjut.
http://duitsenyap.com/

duit masyuk....

Cara Buat Duit Dari Rumah
>    Nak Pitam Tengok Duit Masuk Akaun
>    RM300-500 Sehari Automatik!
>http://DuitSenyap.com layari laman web ini..

Monday, 27 August 2012

for you....

RM453,753 Dalam 7 Bulan?
>    Sistem Buat Duit Dari Rumah.
>    Tanpa Perlu Pengalaman Langsung!....http://DuitSenyap.com

nk duit...?

* Duit Cepat RM500 Sehari?
  Wang Masuk Setiap Hari Ke Akaun
  Walaupun Sedang Tengok DVD 24 Jam! http://DuitSenyap.com